Service

Med en kompetens som sträcker sig över ett helt sekel av fastigheter från 1900-talets början och fram tills idag har vi koll på både äldre och modernare lösningar för just din fastighet. Detta gör att vi kan erbjuda företag och privatpersoner en trygg och proffsig tjänst. Vi arbetar utifrån våra egna principer när det gäller hur arbete och bemötande mot kund ska vara. Där de självklara ledorden är service, lösningsorientering och bra bemötande mot kund.

Installationer

Vi levererar samt installerar det mesta inom VVS, från kök och badrum till alla typer av värmelösningar för fastigheter. Vi är gärna med från början av projektet för att erbjuda den rätta hjälpen och kompetensen. Vi erbjuder hjälp med allt från val av utförandesätt till rätt val av produkter. Vår rådgivning kostar inget extra utan är en självklar hjälp för dig som kund. Det lönar sig att anlita experthjälp i det långa loppet.

Reparationer

Har du en droppande kökskran eller problem med diskmaskinen? Självklart hjälper vi till med allt som omfattar VVS i ditt hushåll eller på din arbetsplats. Vi erbjuder effektiv och smidig reparation. Vi tar oss ann olika typer av projekt stora som små. Vi hjälper er med allt ifrån reparation till nyinstallation. Oavsett om installationen är ny eller gammal, eller om ni köpt den av oss eller inte, så kan vi alltid utföra reparation.

VVS-Tjänster

Vi hjälper till med allt från befintliga installationer till nyproduktioner. Vi installerar och kompletterar för hem och företag i Västerås samt kringliggande kommuner. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning eller ett hembesök. När du kontaktar oss blir du bemött av ett auktoriserat VVS-företag som levererar trygghet och kompetens. För oss så finns det inget projekt som är för litet eller stort, vi ser bara möjligheter.

Kontakta mig

Jag är intresserad av: